Kонтейнери за строителни отпадъци под наем на достъпни цени

Разчистването на дома от непотребни мебели и вещи и извършването на строително-ремонти дейности води до натрупването на отпадъци в периода на ремонта/разчистването на жилището. Извозването им затруднява не само обикновения човек, но и малките строителни фирми и бригади. За да бъдем полезни в такива моменти, ние предлагаме доставка на 4-кубиков/6-кубиков и 7-кубиков контейнери, извозване и изхвърляне на строителни отпадъци до оторизирано сметище. От момента на доставка до момента на изхвърлянето на контейнера Вие ще разполагате с 5 дни да го напълните. От гледна точка на Вашите нужди срокът може да бъде уговорен допълнително. Ако напълните заявения контейнер неочаквано бързо можете да заявите следващ, който ще Ви бъде доставен още същия ден. Ако заредите контейнера по-рано от предварително уговорения срок, ще го извозим веднага след Вашето обаждане.Предимство на нашата услуга е, че в цената е включена такса смет за оторизирано сметище. Контейнерите, които предлагаме са:

  • 4-кубиков контейнер за извозване на строителни отпадъци при битови ремонтни дейности

Извършването на жилищни ремонти винаги са съпроводено с отделянето на количество отпадъци. Те създават трудности при своето разчистване. Ако ремонтът се извършва поетапно, боклуците се натрупват. В тези случаи предлагаме доставка на 4-кубиков контейнер, извозване и изхвърляне на строителни отпадъци до оторизирано сметище с включена такса смет за период на ползване на контейнера от 5 дни. Използването на този вид контейнер е подходящ при смяна на дограма, подова настилка, стенни облицовки и плочки. Той е изключително удобен за битови ремонтни дейности, тъй като са с малък размер и не заема място в общите жилищни части. Неговите параметри са: височина 1.00 м./ дължина 2.70 м./ широчина 1.70 м. В контейнера могат да се съберат 6 тона отпадъци (80-100 броя строителни чували). Цената на услугата е в размер от 80 до 100 лв. Тя се определя от заявеното място за доставка в област София.

  • 6-кубикови контейнери за извозване на по-обемни отпадъци

Извършването на по-обширни ремонтни дейности и смяната на мебели в дадено жилище е свързана с появата на по-голямо количество отпадъци. Например при смяната на старите мебели с нови остават непотребни мека мебел, шкафове и гардероби. За транспортирането им до друго място или изхвърленето в оторизирано сметище е необходим специализиран транспорт. Изхвърлянето може да става поетапно. Ние Ви предлагаме доставка на 6-кубиков контейнер, извозване и изхвърляне на отпадъци до оторизирано сметище с включена такса смет за период на ползване на контейнера от 5 дни.

Този вид контейнер е подходящи за по-големи строителни обекти, изхвърляне на непотребни мебели, ремонти дейности на покривни конструкции, почистване на мазета и тавани. Те имат следните параметри: височина 1.25 м./ ширина 1.70 м./дължина 3.00 м. Цената на услугата е в размер от 100 до 120 лв. Тя се определя от заявеното място за доставка в област София.

  • 7-кубикови контейнери за извозване на строителни отпадъци/строителни материали

Почистването на запустяло дворно място или къща води до появата на обемни отпадъци като храсти, дървета, клони и непотребни мебели. Затова е необходимо място, в което да бъдат събрани и транспортирани ненужните отпадъци. За тази цел ние Ви предлагаме доставка на 7-кубиков контейнер, извозване и изхвърляне на строителни отпадъци до оторизирано сметище с включена такса смет за период на ползване на контейнера от 5 дни. В този вид контейнери могат да бъдат изпърляни и извозвани обемни отпадъци или строителни материали като: гипсокартон, изолация, цимент, покривни конструкции, мебели, отпадъци от дворни места. 7-кубиковият контейнер има следните параметри: височина 1.50 м./ широчина 1.70 м./ дължина 3.50м. Той също е подходящ за наемане от бригади или малки фирми, които извършват строително-ремонтни дейности на жилищни сгради и дворни места. Цената на услугата е в размер от 120 до 140 лв. Тя се определя от заявеното място за доставка в област София.