Разчистването на дома от непотребни мебели и вещи и извършването на строително-ремонти дейности води до натрупването на отпадъци в периода на ремонта/разчистването на жилището. Извозването им затруднява не само обикновения човек, но и малките строителни фирми и бригади. За да бъдем полезни в такива моменти, ние предлагаме услугата доставка на 4-кубиков/6-кубиков и 7-кубиков контейнер, извозване и изхвърляне на строителни отпадъци до оторизирано сметище. От момента на доставка до момента на изхвърлянето на контейнера Вие ще разполагате с 5 дни да го напълните. От гледна точка на Вашите нужди срокът може да бъде уговорен допълнително. Ако напълните заявения контейнер неочаквано, не се тревожете. Можете да заявите следващ, който ще Ви бъде доставен още същия ден. И не забравяйте, че ако заредите контейнера по-рано от предварително уговорения срок, ще извозим контейнера веднага след Вашето обаждане. В следващите редове можете да се запознаете по-подборно с контейнерите, които предлагаме, и цените на услугите ни.  Предимство на нашата услуга е, че в цената е включена такса смет за оторизирано сметище.

4-кубиков контейнер за извозване на строителни отпадъци при битови ремонтни дейности

Извършването на жилищни ремонти винаги са съпроводено с отделянето на количество отпадъци, които създават трудности при своето разчистване. Например при смяната на стари плочки в банята и на водопровода се появяват голямо количество отпадъци, който е необходимо да бъдат извозени до депото със строителни отпадъци. Ако ремонтът се извършва поетапно, боклуците се натрупват. В тези случаи предлагаме доставка на 4-кубиков контейнер, извозване и изхвърляне на строителни отпадъци до оторизирано сметище с включена такса смет за период на ползване на контейнера от 5 дни. Използването на този вид контейнер е подходящ при смяна на дограма, подова настилка, стенни облицовки и плочки. Той е изключително удобен за битови ремонтни дейности, тъй като са с малък размер и не заема място в общите жилищни части. Неговите параметри са: височина 1.15 м./ дължина 2.66 м./ широчина 1.52 м. В контейнера могат да се съберат 6 тона отпадъци (80-100 броя строителни чували). Цената на услугата е в размер от 80 до 100 лв. Тя се определя от заявеното място за доставка в област София.

6-кубикови контейнери за извозване на по-обемни отпадъци

Извършването на по-обширни ремонтни дейности и смяната на мебели в дадено жилище е свързана с появата на по-голямо количество отпадъци. Например при смяната на старите мебели с нови остават непотребни мека мебел, шкафове и гардероби. За да бъдат транспортирани до друго място или изхвърлени в оторизирано сметище, е необходима специализиран транспорт. Тъй като изхвърлянето може да става поетапно, ние Ви предлагаме доставка на 6-кубиков контейнер, извозване и изхвърляне на отпадъци до оторизирано сметище с включена такса смет за период на ползване на контейнера от 5 дни.

Този вид контейнер е подходящи за по-големи строителни обекти, изхвърляне на непотребни мебели, ремонти дейности на покривни конструкции, почистване на мазета и тавани. Те имат следните параметри: височина 1.25 м./ ширина 1.89 м./дължина 3.18 м. Цената на услугата е в размер от 100 до 130 лв. Тя се определя от заявеното място за доставка в област София.

7-кубикови контейнери за извозване на строителни отпадъци/строителни материали

Почистването на запустяло дворно място или къща води до появата на обемни отпадъци като храсти, дървета, клони и непотребни мебели. Затова е необходимо място, в което да бъдат събрани и транспортирани ненужните отпадъци. За тази цел ние Ви предлагаме доставка на 7-кубиков контейнер, извозване и изхвърляне на строителни отпадъци до оторизирано сметище с включена такса смет за период на ползване на контейнера от 5 дни. В този вид контейнери могат да бъдат изпърляни и извозвани обемни отпадъци или строителни материали като: гипсокартон, изолация, цимент, покривни конструкции, мебели, отпадъци от дворни места. Контейнера предлагат повече място на достъпна цена. Той има следните параметри: височина 1.50 м./ широчина 1.88 м./ дължина 3.45м. Той също е подходящ за наемане от бригади или малки фирми, които извършват строително-ремонтни дейности на жилищни сгради и дворни места. Цената на услугата е в размер от 120 до 150 лв. Тя се определя от заявеното място за доставка в област София.